E-FOLIE.RO
Distribuitor de folie si produse adiacente

Distribuim: folie constructii, folie termo, folie film,
saci, pungi, huse, folie perforata sau cu bule, etc.

Vezi oferta noastra

Ghidul utilizatorului

Dorim sa fiti multumiti de cumparaturile efectuate.

De aceea va punem la dispozitie toate uneltele necesare in luarea deciziei corecte printr-un minim de efort.


Modificare TVA

Incepand cu data de 01.01.2017 TVA-ul practicat in acest site este de 19%.


Opinia ta conteaza

Cum ati ajuns in paginile noastre?

Folie stretch :: Folie stretch automata

Informatii utile in selectarea subsubgrupei utile:

 • Despre folie stretch automata reciclat

  Folia stretch automata reciclata este realizata dintr-o combinatie de material pur si granule din folie stretch reprocesate. Folia stretch automata este folosita in domeniul industrial, se utilizeaza la paletizarea automata cu masini automate de paletizat (paletizor) si este mai usor si mai rapid fata de alte ambalaje, implicand cele  mai scazute costuri. Folia stretch este de asemenea recomandata pentru protectia produselor impotriva umiditatii, a prafului si a murdariei. Folia stretch este rezistenta la conditiile de mediu,  fixeaza si protejeaza produsele pe paleti. 

   

   

 • Despre folie stretch automata neagra

  Folia stretch automata neagra este folosita in domeniul industrial la paletizarea automata cu masini automate de paletizat (paletizor).  Avand culoarea neagra, folia stretch pentru ambalat se foloseste pentru a fixa marfa pe palet si de a o proteja  din punct de vedere vizual. Se utilizeaza mai usor si mai rapid fata de alte ambalaje, implicand costuri logistice mai scazute. Folia stretch este rezistenta la conditiile de mediu, este flexibila si extensibila. 

 • Despre folie stretch automat virgina

  Folia stretch automata este folosita la paletizarea automata cu masini automate de paletizat (paletizor automat) pentru marfuri grele, asigurand o fixare foarte buna a acestora pe palet. Grosimea standard a foliei stretch automat este 23 microni, greutate aproximativ 16.5 kg/rola, latime 500 mm. Folia stretch  virgina este procesata din granula pur virgina multistrat perfect transparenta.

 • Alegeti materialul din care este produsa folia stretch automata

  Foliile stretch sunt realizate din mai multe materiale.

  Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si a va usura navigarea pana la produsul dorit, va propunem acest sistem din aproape in aproape, tocmai pentru siguranta alegerii produsului cautat.

  Din aceasta sectiune puteti alege materialul din care este fabricata folia stretch.