Motor de cautare

Aveti posibilitatea de a regasi usor un produs, o grupa de produse sau o pagina specifica folosind o cautare analitica, intuitiva si facila.

Rezultatele cautarii ( 116 regasiri)

 • 1.Prima pagina

  e-Folie este un producator de folie constructii, folie termo, folie film, saci, pungi, huse, folie perforata sau cu bule, etc.

 • 2.Folie constructii

  Folie polietilena pentru constructii, foarte rezistenta. Este folosita in domeniul constructiilor, pentru protectia diverselor suprafete, pentru turnari de betoane sape, protectie impotriva apei si stopeaza cresterea plantelor.

 • 3.Folie pentru constructii Standard :: Diverse

  In aceasta senctiune va punem la dispozitie o gama de folie pentru constructii standard, des cautata si folosita.

 • 4.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 5.Folie stretch

  Folie stretch in diverse forme, dimensiuni, grosimi, lungimi si alte caracteristici.

 • 6.Folie pentru constructii Extra :: Diverse

  In aceasta senctiune va punem la dispozitie o gama de folie pentru constructii extra, rar cautata si folosita doar in cazuri exceptionale.

 • 7.Folie pentru constructii Speciala :: Diverse

  In aceasta senctiune va punem la dispozitie o gama de folie pentru constructii speciala, mai putin cautata si folosita doar pentru cazuri specifice.

 • 8.Folie cu Bule de Aer

  Folia cu bule, este in fapt o folie normala cu cercuri care reprezinta bule de aer ce permit, prin impachetare, protejarea anumitor produse.

 • 9.Folie pentru constructii Reciclata :: Diverse

  Diverse sortimente de folie pentru constructii fabricata din resturi reziduale si granule pure.

 • 10.Folie de constructii film virgina (termoretractabila) :: Diverse

  Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 11.Folie color pentru constructii

  Diverse sortimente de folie pentru constructii fabricata din resturi reziduale, granule pure si colorantul specific culorii finale.

 • 12.Folie de constructii film reciclata natur(termoretractabila) :: Diverse

  Folia film reciclata este creata din folie reciclata si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 13.Folie pentru constructii Virgina :: Diverse

  Diverse sortimente de folie pentru constructii fabricata din granule pure.

 • 14.Folie de constructii cu pliuri :: Diverse

  Folia de constructii pliata sau cu pliuri poate fi utilizata pentru: acoperirea,ambalarea,depozitarea,transportul si organizarea produselor. Se regasesc utilizari diverse in industrie.

 • 15.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 16.Folie pentru constructii Perforata :: Diverse

  Folia pentru constructii perforata, este in fapt o folie normala cu gaurele sub forma de cercuri ce permit eliminarea transpiratiei sau a umezelii. Speciale pentru anumite tipuri de impachetari ce necesita diverse aerisiri.

 • 17.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 18.Folie constructii film virgina de 100 microni la 50 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 100 microni la 50 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 19.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 20.Folie tubulara sau pantalon virgina 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 21.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 22.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 23.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 24.Folie constructii cu pliuri virgina de 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 25.Folie constructii film virgina de 20 microni la 100 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 20 microni la 100 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 26.Folie tubulara sau pantalon virgina 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 27.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 28.Folie constructii film virgina de 60 microni la 100 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 60 microni la 100 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 29.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 30.Folie tubulara sau pantalon virgina 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 31.Folie tubulara sau pantalon virgina 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 32.Folie constructii film virgina de 100 microni la 20 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 100 microni la 20 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 33.Folie tubulara sau pantalon virgina 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 34.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 35.Folie tubulara sau pantalon virgina 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 36.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 37.Folie constructii film virgina de 60 microni la 50 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 60 microni la 50 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 38.Folie tubulara sau pantalon reciclata color 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 39.Folie constructii film reciclata natur de 20 microni la 20 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 20 microni la 20 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 40.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 41.Folie tubulara sau pantalon virgina 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 42.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 43.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 44.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 45.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 46.Folie tubulara sau pantalon virgina 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 47.Folie tubulara sau pantalon virgina 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 48.Folie constructii film virgina de 20 microni la 20 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 20 microni la 20 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 49.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 50.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 51.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 52.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 53.Folie constructii film reciclata natur de 100 microni la 100 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 100 microni la 100 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 54.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 55.Folie constructii film virgina de 100 microni la 100 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 100 microni la 100 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 56.Folie constructii film reciclata natur de 20 microni la 100 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 20 microni la 100 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 57.Folie constructii film reciclata natur de 100 microni la 50 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 100 microni la 50 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 58.Folie constructii cu pliuri virgina de 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 59.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 60.Folie constructii film reciclata natur de 60 microni la 100 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 60 microni la 100 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 61.Folie perforata virgin

  Folie perforata virgina avand latimi disponibile de 30 cm sau 60 cm, grosimi disponibile de 40,60,100 microni. Perforarea poate fi pe lungime sau pe latime la anumite distante. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 62.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 63.Folie constructii film reciclata natur de 20 microni la 50 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 20 microni la 50 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 64.Folie constructii film reciclata natur de 60 microni la 50 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 60 microni la 50 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 65.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 66.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 67.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 68.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 69.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 70.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 71.Folie constructii film virgina de 20 microni la 50 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 20 microni la 50 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 72.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 73.Folie constructii cu pliuri virgina de 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 74.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 75.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 76.Folie constructii film virgina de 60 microni la 20 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii virgina de 60 microni la 20 cm latime, culoare natur. Folia film virgina este creata din granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 77.Folie constructii film reciclata natur de 100 microni la 20 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 100 microni la 20 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 78.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 79.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 80.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 81.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 82.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 83.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 84.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 85.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 86.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 87.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 88.Folie tubulara sau pantalon reciclata natur 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii tubulara sau folie pantalon reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg. Afla mai multe...

 • 89.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 90.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 91.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 92.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 93.Folie constructii cu pliuri virgina de 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 94.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 95.Folie constructii cu pliuri virgina de 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 96.Folie constructii film reciclata natur de 60 microni la 20 cm

  Diversitati de folie film pentru constructii reciclata natur de 60 microni la 20 cm latime. Folia film reciclata este creata din reciclare si granule pure. Folia termoretractabila este cel mai popular film folosit in industria ambalajelor, datorita caracteristicilor sale, care includ contractabilitate, transparenta, rigiditate si bariera. Filmele au o claritate excelentea, o buna stabilitate dimensionala, incarcare electrostatica slaba si impermeabilitate.

 • 97.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 98.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 99.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 100.Folie constructii cu pliuri virgina de 20 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 101.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 102.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 103.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 104.Folie constructii cu pliuri virgina de 20 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 105.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 106.Folie perforata reciclata natur

  Folie perforata reciclata natur avand latimi disponibile de 30 cm sau 60 cm, grosimi disponibile de 40,60,100 microni. Perforarea poate fi pe lungime sau pe latime la anumite distante. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 107.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 108.Folie constructii cu pliuri reciclata color de 100 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 50 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 109.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata color 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata color cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 110.Folie semitubulara sau semipantalon reciclata natur 100 microni la 100 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon reciclata natur cu grosimea de 100 de microni si latimea de 100 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 111.Folie constructii cu pliuri virgina de 60 microni la 20 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 60 de microni si latimea de 20 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 112.Folie constructii cu pliuri virgina de 20 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata virgina cu grosimea de 20 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 113.Folie semitubulara sau semipantalon virgina 100 microni la 20 cm

  Folie de contructii semitubulara sau folie semipantalon virgina cu grosimea de 100 de microni si latimea de 20 cm. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 114.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 60 microni la 100 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 100 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 115.Folie constructii cu pliuri reciclata natur de 60 microni la 50 cm

  Folie de contructii cu pliuri sau pilata reciclata natur cu grosimea de 60 de microni si latimea de 50 cm. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 116.Folie perforata reciclata color

  Folie perforata reciclata color avand latimi disponibile de 30 cm sau 60 cm, grosimi disponibile de 40,60,100 microni. Perforarea poate fi pe lungime sau pe latime la anumite distante. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

Cautate recent