E-FOLIE.RO
Distribuitor de folie si produse adiacente

Distribuim: folie constructii, folie termo, folie film,
saci, pungi, huse, folie perforata sau cu bule, etc.

Vezi oferta noastra

Ghidul utilizatorului

Dorim sa fiti multumiti de cumparaturile efectuate.

De aceea va punem la dispozitie toate uneltele necesare in luarea deciziei corecte printr-un minim de efort.


Modificare TVA

Incepand cu data de 01.01.2017 TVA-ul practicat in acest site este de 19%.


Opinia ta conteaza

Cum ati ajuns in paginile noastre?

Categorii de produse :: Oferta noastra de produse

Informatii si noutati in catalogul nostru

 • Despre pungi ldpe

  Pungile au o gama larga de utilizare, de la ambalarea articolelor textile, a diferitelor componente electronice, a elementelor usoare de mobilier sau a altor repere industriale usoare, pana la ambalarea produselor alimentare. Se pot produce in diferite dimensiuni conform utilizarii dorite: simple, cu pliuri laterale, pe colt etc.

 • Despre scotch (banda adeziva)

  Banda adeziva se prezinta in general sub forma de rola a carei fata externa este non adeziva iar cea interna acoperta de o substanta adeziva.Este folosită în aproape toate domeniile existente incepând cu utilizarea în producție, transport, comerț, servicii, industria alimentară sau nealimentara, uz caznic, uz școlar, construcții, agricultură etc .

 • Despre huse, huse haine si capace din polietilena

   Husele din polietilena sunt folosite la ambalarea prin termocontractare a paletilor cu diferite produse (materiale de constructii, obiecte sanitare), ambalarea diverselor produse (chimice, alimentare, confectii, industriale). Husele sunt si un produs destinat asigurării paletului împortiva umidității, prafului sau a murdăriei.

  Capacele din polietilena sunt destinate in special acoperirii paletului pentru a-l proteja impotriva prafului, a umiditatii si pentru a impiedica sustragerea de produse de pe palet.

 • Despre sacii din polietilena

  Sacii din polietilena sunt destinati transportului si depozitarii diferitelor produse alimentare sau nealimentare. In functie de utilizarea materiei prime, sacii pot fi de trei tipuri: sac ldpe virgin, sac ldpe reciclat transparent si sac ldpe reciclat  color opac. 

 • Despre folie pentru constructii

  Utilizare in constructii si amenajari pentru acoperirea diverselor suprafete sau obiecte pentru protectie, o putem folosi sub pavaje, la fundatii sau pentru a stopa cresterea plantelor. Material polietilena de joasa densitate reciclata.

  Puteti regasi trei mari categorii de folie pentru constructii in functie de gradul de cautare si utilizare: Folie standard, Folie Speciala si Folie Extra.

 • Despre folie stretch

  Foliile stretch, sau foliile extensibile sunt folosite in procesul de ambalare finala al paletilor cu produse sau diferitelor grupaje.

  Gama de folii stretch industrial acopera necesitatile de ambalare atat in regim manual cat si in regim semiautomat sau automat.